Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Ελένη Ρούπα: Η δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Η δικηγόρος, Ελένη Ρούπα θέτει υποψηφιότητα δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό μας, οραματιζόμενη  μια πόλη που θα εμπνέει, θα στηρίζει και θα προωθεί από τα λόγια στα έργα έναν προγραμματικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη της οικονομίας, των κοινωνικών θεσμών, της εκπαίδευσης. 

Της ασφάλειας, της υγείας, της μηχανοργάνωσης. 

Της ψηφιοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών. 

Που θα έχει τον αέρα μιας σύγχρονης διοίκησης, θα δίνει βάρος  στην ανάδειξη του πολιτισμού, του αθλητισμού, των συγκοινωνιών, της ανακύκλωσης, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 

“Είμαι σίγουρη ότι με το παλμό και τη δουλειά μας θα μετουσιώσουμε τη ψήφο σας στο όραμά μας για έργα για τον δήμο μας. Γιατί μας αξίζει ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΝΩΜΕΝΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΑΣ!

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κολωνάκι. 

Aποφοίτησε από το Μαράσλειο και 26ο Λύκειο Αθηνών.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω και στο Συμβούλιο Επικρατείας και μέλος του ΔΣΑ από το έτος 1991 στη μάχιμη δικηγορία. 

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με βαθμό «Λίαν Καλώς» του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σχολή Επιστημών της Διοίκησης ναυτιλίας και επιχειρηματικών υπηρεσιών με ειδίκευση στη ναυτιλιακή χρηματοοικονομική.

Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. 

Ήταν εξωτερική συνεργάτης – νομική σύμβουλος του Δήμου Βουλιαγμένης και του Δήμου Πάτρας (1991-2002), νομική σύμβουλος σε εταιρείες  ημεδαπής και αλλοδαπής.

Το 2002 εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στο Κάμπο της Χίου, όπου συμμετείχε ενεργά στην ανακαίνιση/αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου, αλλά και του καινούργιου νηπιαγωγείου, προηγουμένως αμφότερα συστεγάζονταν σε ανεπαρκείς εγκαταστάσεις του Δημοτικού.

Ενόψει της εγκατάστασης της στη Χίο μεταγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο του νησιού, όπου διετέλεσε νομική σύμβουλος κι εξωτερική συνεργάτης της Τράπεζας MARFIN BANK, ως διαπιστευμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη Χίο έως το 2012, ασχολούμενη με το μεταναστευτικό, το ιδιωτικό διεθνές δίκαιο, ως συνεργάτης και νομική σύμβουλος σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Από το έτος 2011 κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο. 

Ως μέλος του ΔΣΑ ασκεί μαχόμενη δικηγορία με έδρα στο Παλαιό Φάληρο. 

Είναι λάτρης της τέχνης κι ειδικότερα του χορού. 

Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας κλασσικού και σύγχρονου χορού του αγγλικού συστήματος ΙSTD από το έτος 1999 και στον ελεύθερο της χρόνο διδάσκει εθελοντικά barre a terre και stretching στο Πολιτιστικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου ενώ είναι μέλος και χορεύτρια του Λυκείου των Ελληνίδων επί σειρά ετών. 

Έχει δύο κόρες την Ειρήνη, ψυχολόγο στο Ηνωμένο Βασίλειο (Νοργουιτς) και την Μελίνα, πρόσφατα απόφοιτη από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου.

keyboard_arrow_up