Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Ιωάννης Γουλιέλμος: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ο Ιωάννης Γουλιέλμος ασχολείται "μια ζωή" με τα κοινά στο Παλαιό Φάληρο, καθώς εδώ και 30 χρόνια έχει διατελέσει  αντιδήμαρχος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος με απόλυτη επιτυχία και υψηλή αίσθηση ευθύνης, γράφοντας τη δική του δημοκρατική, αυτοδιοικητική ιστορία στην πόλη.

Γι αυτό ο Ιωάννης Γουλιέλμος -που πολλοί δημότες χαρακτηρίζουν ως "ανθρωποπαράταξη" - αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την παράταξη μας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ", και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κινητοποιεί και ενσωματώνει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Δούμα.

Ο Ιωάννης Γουλιέλμος, πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά, έμπειρος και πλέον αξιόπιστος επαγγελματίας στον ασφαλιστικό τομέα, είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά, τον Μιχάλη και την Ιωάννα, την οποία ετοιμάζει ως διάδοχό του στον πολιτικό ακτιβισμό και την αυτοδιοικητική στράτευση του...

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

"Κοινό γνώρισμα όλων των στελεχών του συνδυασμού μας είναι η θέληση για προσφορά στον τόπο. 

Το συγκεκριμένο κριτήριο άλλωστε είναι από τα πιο βασικά της σύστασής του, που συνδυάζεται με την εντιμότητα και την ετοιμότητα ανάληψης αποτελεσματικής δράσης άμεσα.

Είμαστε υπερήφανοι που η μεγάλη παράταξή μας αποτελείται από τέτοια πρόσωπα και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους που έχουν στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες, βιώνουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους και κυρίως, έχουν το πολιτικό σθένος να πρωταγωνιστήσουν στην αναζήτηση λύσεων.

Ζητώ την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου προς όφελος όλων των Φαληριωτών".

keyboard_arrow_up