Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Κώστας Τροβάς: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ο Κωνσταντίνος Τροβάς, επίλεκτο μέλος της Παλαιοφαληριώτικης κοινωνίας και σοβαρός, αψεγάδιαστος επαγγελματίας ως εκπαιδευτής οδηγών, κοσμεί, όπως και το 2019, το ψηφοδέλτιό μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

Η παρακάτω δήλωση του, είναι ενδεικτική της προσωπικότητάς του: "Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και πρόκληση να είμαι υποψήφιος στην Παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ», στην οποία επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Ανδρέας Δούμας, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, πολλά χρόνια τώρα αεικίνητος ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, με πολύ έγνοια για τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου, με ιδιαίτερη προσέγγιση για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, με αγάπη για τα ΠΑΙΔΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους, μα ΚΥΡΙΩΣ για την ιδιαίτερη αφοσίωση του στα θέματα της ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του τόπου μας. Θα προσπαθήσω με αφοσίωση ως προς το κοινό όφελος να ανταποκριθώ στην πρόκληση αυτή".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Τροβάς γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1963 όπου διαμένει μόνιμα. Μαθήτευσε στο δημοτικό σχολείο Αμφιθέας (σημερινό 4ο) και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου το 1981. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως εκπαιδευτής οδηγών στο Παλαιό Φάληρο από το 1989.

Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου (ως εθελοντής αιμοδότης, κοινωνικά, αθλητικά) και με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος ως ενεργός αθλητής (οδηγός αγώνων ταχύτητας).

Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Ταλιακού και πατέρας δύο παιδιών, του Αναστάσιου και της Κέλλυς.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο πυρήνας των παρακάτω προτάσεων του Κωνσταντίνου Τροβά, έχουν συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα της Παράταξης μας:

1.  Καθαρισμός όλων των πεζοδρομίων από πινακίδες κ.ο.κ που δεν λειτουργούν πια και αντικατάσταση όσων χρειάζεται

2.  Σύμπτυξη πολλών πινακίδων κ.ο.κ σε ένα στύλο που σημαίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό απελευθέρωση πεζοδρομίων και έσοδα στον Δήμο από την ανακύκλωση αυτών και όσων μη χρήσιμων αντικειμένων υπάρχουν στα πεζοδρόμια.

3.  Καθαρισμός σε όλες τις διασταυρώσεις από εμπόδια που απειλούν την εμπλοκή των χρηστών των οδών σε ατύχημα (οδηγοί , ανυποψίαστοι πεζοί, μαθητές, ΑμεΑ, γονείς) καθαρίζουμε δέντρα, μεταφέρουμε κάδους που εμποδίζουν ορατότητες/κάτοπτρα ορατότητας (χωρίς σωστές ρυθμίσεις και βρώμικα).

4.  Διαγραμμίσεις και διαβάσεις πεζών κυρίως σε εμπορικούς δρόμους με αυξημένη κίνηση πεζών κι επαναπροσδιορισμός όσων ήδη υπάρχουν (λάθος σε αρκετά σημεία), διαβάσεις πεζών σε όλα τα σχολεία όπου-άγνωστο γιατί-σταμάτησαν να φρεσκάρονται από το 2019 και μετά.

5. Επαναπροσδιορισμός της δημοτικής συγκοινωνίας με νέα και πιο συχνά δρομολόγια με ένα πιο καθαρό και ανθρώπινο όχημα και κυρίως ασφαλές με ικανούς οδηγούς.

6.  Ενημέρωση καταστηματαρχών, λαϊκής αγοράς για καθημερινές σφοδρές συγκρούσεις και τη συνεχή πελατειακή κατάληψη κοινόχρηστων χώρων με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία κυρίως πεζών και την έκθεση αυτών σε πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα, π.χ τις Παρασκευές  όλα τα φορτηγά της λαϊκής κλείνουν τις διασταυρώσεις , ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια, σπάνε πλάκες και ρολόγια  ΕΥΔΑΠ. 

Καφέ, βενζινάδικα, εστιατόρια fast food έχουν κάνει και αυθαίρετη διαγράμμιση στάθμευσης. Να γίνεται συχνή σύσταση από αρμόδιους.

7.  Ενημέρωση διαρκής από τα μέσα ενημέρωσης του Δήμου για ασφαλή χρήση οδών και οδοστρωμάτων κυρίως σε μαθητές και πεζούς όπως και για ασφαλή οδήγηση (κράνος-ζώνη κλπ).

8.  Άμεση βελτίωση οδοστρωμάτων σε κύριους άξονες του δήμου (κίνδυνος από πτώση δικυκλιστών και ταλαιπωρία από φθορά άλλων οχημάτων).

9. Τρίγωνο ΠΑΜΦΥΛΙΑΣ, ΟΔΟΜΑΧΗΣ, ΝΙΚΑΙΑΣ, συχνές, σφοδρές συγκρούσεις.

10.  Κατασκευή "έξυπνης πλατείας" για μείωση ταχύτητας. 

keyboard_arrow_up