Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Κυπριανός Γρηγορίου: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ο Κυπριανός Γρηγορίου, ανήκει στην κατηγορία των ξεχωριστών ανθρώπων, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνογνωσία στη νέα οικονομία, με τους παλιούς αξιακούς κανόνες και τον διαχρονικό κοινωνικό ακτιβισμό.

Η παρουσία του κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας, όπως και το 2019, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και οι σύντομες δηλώσεις του που ακολουθούν, αποτελούν ένα σπάνιο μείγμα μετριοπάθειας, συλλογικότητας και βλέμματος στο μέλλον...

"Όπως κάθε υποψήφιος, θεμιτά και δημοκρατικά επιδιώκω την εκλογή μου στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αυτό δεν θα έχει βαρύνουσα σημασία για μένα εάν δεν συνδυαστεί με την ανάδειξη του Ανδρέα Δούμα, ως Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου.

Κι αυτό γιατί, μόνο με αυτόν στο τιμόνι, θα επιτευχθεί ο στόχος της Παράταξης μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και το προσωπικό μου όραμα να γίνει η πόλη μας πρότυπο ψηφιακής δημοκρατίας και επικοινωνίας, εκεί που όλοι οι πολίτες θα έχουν τεχνολογική πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ και μπορεί να λειτουργεί αμφίδρομα για τις υπηρεσίες, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Η πόλη δεν πρέπει και δεν θα μείνει πίσω στα κελεύσματα των ημερών"

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

- Γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στο Παλαιό Φάληρο από το 1964.

- Κάτοχος BSc in Business Administration με ειδικότητα Computer Information Systems (Deree College, The American College of Greece), MSc in Information Technology (Glasgow University) και MBA (Alba Graduate Business School, The American College of Greece).

- Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα (Information Technology Services, Director).

- Πιστεύοντας στο έργο που προσφέρουν οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία και στα παιδιά, είναι ενεργό μέλος αυτών από το 2003 συνεισφέροντας από διάφορες θέσεις (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, ταμίας, μέλος ή αναπληρωματικό μέλος) στα σχολεία που φοίτησαν τα παιδιά του (10ο και 11ο δημοτικό, 4ο λύκειο, 2ο γυμνάσιο).

- Είναι έγγαμος κι έχει 2 παιδιά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Κυπριανός Γρηγορίου βρίσκεται στον πυρήνα της ομάδας που αξιολογεί τις επί μέρους προτάσεις των υποψηφίων συμβούλων και διαμορφώνει το σύνολο του Προγράμματός, καταθέτοντας και ο ίδιος εξειδικευμένες προτάσεις σε τομείς όπως Νέα Οικονομία, Καινοτομία, Εκπαίδευση, Υγεία, Πολιτισμός. 

- Ο ίδιος, προτείνει και επιθυμεί να κατασκευάσει με την τεχνογνωσία που διαθέτει, ένα ιδανικό για τη διαφήμιση της πόλης mobile application, που θα “ξεναγεί” το τουρίστα στην ιστορία της πόλης, στα νεοκλασικά κτίρια, στα εμπορικά  καταστήματα, στις συγκοινωνίες, σε σημεία ενδιαφέροντος, σε εκδηλώσεις κλπ.

Επίσης θέλει να συμβάλλει ώστε στον "ψηφιακό Π. Φάληρο" να υπάρχουν διάσπαρτα:

- “Έξυπνες” μπάρες ΑΜΕΑ
- “Έξυπνες” στάσεις ΜΜΕ
- “Έξυπνο” σύστημα στάθμευσης
- Ψηφιοποίηση αρχείων δήμου
- “Έξυπνοί” κάδοι απορριμμάτων
- Παρακολούθηση /διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας σε όλα το δήμο και σε όλα τα δημόσια κτίρια
- Αναφορά προβλημάτων/θεμάτων μέσω τεχνολογίας (όχι χρήση φόρμας).

keyboard_arrow_up