Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Ερμιόνη Ντεντοπούλου: Η δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Γεννήθηκε το 1980 στην ακριτική Κόνιτσα Ιωαννίνων.

Είναι μητέρα δύο εφήβων, του Βασίλη και του Παναγιώτη.

Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και γνωρίζει άριστα την αγγλική και την γερμανική γλώσσα.

Έχει εξειδικευθεί στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο καθώς και στο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αναλαμβάνοντας την συμμόρφωση νομικών προσώπων, οργανισμών και λοιπών ιδιωτικών φορέων με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016.

Διατηρεί δικό της γραφείο στην Αθήνα και ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της με μοναδικό εισόδημα αυτό της εργασίας της, διατηρώντας γραφείο στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σ’ όλη την διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας κατάφερε -εκτός από το να αποκτήσει σημαντική πελατεία-  να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις τις αφιλοκερδώς για το κοινό καλό όπου χρειάστηκε.

Η αναγνώριση της εμπειρίας και του αποτελέσματος της δουλειάς της από μεγάλες εταιρείες, καταξιωμένους επαγγελματίες αλλά και όλους του εντολείς της υπήρξε αποτέλεσμα της στοχοπροσήλωσης που την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο που της έδωσε την δύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς οικονομικές ή άλλες επιδιώξεις να μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά.

Το Π. Φάληρο το αγάπησε όπως και την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Δημότης ήδη από τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της σ’ αυτό, προσέφερε την εθελοντική της εργασία στην τοπική κοινωνία, αξιοποιώντας πρωτίστως τις νομικές της γνώσεις και υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συνεισφέροντας τα μέγιστα των δυνατοτήτων της στο γονεϊκό κίνημα.

Υπήρξε ιδρύτρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Π. Φαλήρου, προσφέροντας την δυνατότητα σε γονείς και εκπαιδευτικούς να ενώσουν τις δυνάμεις τους για αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των αιτημάτων τους και για την διευκόλυνση του εκπαιδευτικού έργου.

Στην συνέχεια, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου για τα σχολικά έτη 2014-2015 και 2015-2016, κι επανεξελέγη για τα σχολικά έτη 2016-2017, 2017-2018.

Παράλληλα εξελέγη, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Π. Φαλήρου.  

Στα πλαίσια της δράσης της αυτής συμμετείχε ενεργά στην διεκδίκηση κονδυλίων και έργων υποδομής στο κτίριο προκειμένου τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί να έχουν το σχολείο που τους αξίζει.

Με την ιδιότητα της δικηγόρου και ήδη μέλους του Συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου μας (ΠΟ.Α.ΚΕ) όπου προσέφερε τις νομικές της γνώσεις και την πολυετή επαγγελματική της εμπειρία, ενισχύοντας από την μία πλευρά πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την παιδεία, το αθλητισμό και την ισότητα και από την άλλη πλευρά επισημαίνοντας και στηλιτεύοντας όλα τα κακώς κείμενα και πρακτικές χρόνων της Διοικούσας Αρχής με μόνο στόχο την νομιμότητα, την διαφάνεια, την αξιοκρατία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

Καλούμαι και πάλι, στο πλευρό του υποψήφιου Δήμαρχου Ανδρέα Δούμα και του συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ να δουλέψω για σας και να  εγγυηθώ την νομιμότητα κάθε απόφασης και κάθε πρωτοβουλίας, που στοχεύει στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, στην ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου και την ορθή κατανομή των δημοσίων επενδύσεων στον Δήμο μας. 

keyboard_arrow_up