Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Όλοι μαζί για μια πόλη πιο σύγχρονη, ασφαλή, καθαρή, αστική

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανδρέας Δούμας, μίλησε στους δημότες που έσπευσαν στη “ΦΑΛΗΡΙΩΤΙΣΣΑ” (πίσω από το Ευγενίδειο Ίδρυμα) την Παρασκευή 6.10 για το όραμά του, για μια πόλη πιο σύγχρονη, ασφαλή, καθαρή, αστική, υπογραμμίζοντας ότι οι προτάσεις της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ βάζουν σε προτεραιότητα τις ανάγκες του δημότη.

Ο Ανδρέας Δούμας αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του, προϊόν πολύωρων συσκέψεων με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του που έφεραν στο τραπέζι σκέψεις, προτάσεις, συμβουλές με πολύτιμη τεχνογνωσία για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος του Δήμου.

Μια δυναμική ομάδα που αποτελείται από πολίτες που κατάγονται, κατοικούν και  γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στην πόλη, έτσι ώστε μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας τους να προσφέρουν ρεαλιστικές λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων της περιοχής.

Από τα λεγόμενα του υποψήφιου δημάρχου φάνηκε πως ο πήχης εκείνου και των συνεργατών του έχει μπει πολύ ψηλά, ώστε όλοι μαζί να πετύχουν την συνολική ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών ώστε να δημιουργηθεί ένα περισσότερο λειτουργικό, καθαρό, σύγχρονο Παλαιό Φάληρο.

Η προβληματική και ανησυχητική πορεία του Δήμου των τελευταίων ετών επιβάλλει τη συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών που πιστεύουν ότι το Παλαιό Φάληρο με το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα αξίζει καλύτερης τύχης.

Η πόλη θα έχει την αντιπολίτευση που χρειάζεται

Ο υποψήφιος δήμαρχος θα διαθέτει τον μισθό του σε κοινωνικά ασθενέστερους

"Βόμβα" Δούμα στο Art: Σε άτομα και φορείς που έχουν ανάγκη ο μισθός του δημάρχου

Ο Ανδρέας Δούμας θα "ξετυλίξει" το όραμά του για την πόλη

Παρασκευή 6/10 (18.30), στην "Φαληριώτισσα" ο υποψήφιος δήμαρχος

Ο Ανδρέας Δούμας και τα στελέχη του έδωσαν αίμα

Στη Στέγη Θηλέων "Αγιος Αλέξανδρος" ο συνδυασμός μας

Πλήθος κόσμου στα γενέθλια του υποψήφιου δημάρχου

Στο "Ευγενίδειο" για τη συμπλήρωση 68 ετών από τα Σεπτεμβριανά του 1955

Η νευροψυχολόγος, Μαριέττα Ρεμούνδου, για την Παγκόσμια Ημέρα ενημέρωσης για το Alzheimer

Λαμπαδηδοδρομία εθελοντών αιμοδοτών παρόντος Ανδρέα Δούμα

Παρών στον αγιασμό στο 1ο νηπιαγωγείο

keyboard_arrow_up